Archive for maj, 2016

Vad gör jag för fel nu då?

Author: S.R-lilja

Det var så länge sedan som jag skriv på min blogg att jag glömt hur jag ska göra för att lägga in bilder. Får kolla upp detta!

Försöker lägga in min videosnutt först, från youtube. Men länken fungerar tydligen inte.

Våra söta små pälsklingar

Author: S.R-lilja
Tussan är svart och är en blandning av perser och Brittisk korthår. 3 1/2 år gammal. Gillar mest att vara inne. Väldigt sällskaplig. Jussi är en blandning av perser och N. skogkatt. 3 år och busig. Gillar att springa ute eller leka inne. Pratig och kelig som få.  På sommaren får det vara ute och som tur är springer de inte bort. Båda är kastrerade och det är tryggt. Det räcker att vi knackar på fönstret så springer de in.

Tussan är svart långkorthår med bernstensbruna ögon.

Hon är en blandning av perser och Brittisk . 3 1/2 år gammal. Gillar mest att vara inne. Väldigt sällskaplig.
Jussi är semilånghår. Gråvit som en snöleopard. Han är sammetsmjuk och tovar inget. Han är en blandning av perser och N. skogkatt. 3 år och busig. Gillar att springa ute eller leka inne. Pratig och kelig som få.
På sommaren får det vara ute och som tur är springer de inte bort. Båda är kastrerade och det är tryggt. Det räcker att vi knackar på fönstret så springer de in.

 

 

Återupptar bloggandet

Author: S.R-lilja

Hade glömt av att jag hade denna bloggen. Har haft ett långt uppehåll då jag varit med på Kattsajten (Hemmets Journal) och även lagt ner tid på facebook med olika grupper och sidor.

Nu ska ju Hemmets Journal lägga ner kattsajten och handarbetssajten mm och det känns jättetrist. Vad det blir för samlingsplats härnäst vet jag inte ännu.

Jag kommer att fortsätta att skriva dikter till den lilla diktboken som heter ”Kattdikter för katter av katter” som säljs till förmån för hemlösa katter. Även om det inte är stora summor pengar som kommer in så är det ju alltid något. Men hur man ska fortsätta sprida information om diktboken är det inget jag vet än. Det kommer nog att gå bra ändå.

Har någon här på bloggproffs förslag på någon bra kattsida som ni tycker är ett perfekt forum så hojta till :) Det ska vara en trevlig sida utan elaka kommentarer som det tyvärr finns på många sociala medier. Kattsajten var väldigt bra tycker jag.

Nej, nu ska jag ut i vårsolen. Katterna vill leka lite. :)

Hej hopp

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu