Till minne av

Author: S.R-lilja

Regnbågsbron

 

Alla våra förlorade djur

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.
När ett djur dör som varit särskilt betydelsefull för någon här, så kommer det till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans. Det finns gott om mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt.

Alla djur som varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör. De som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar om dagar och tider som gått. Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak, de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer en att stanna upp och titta i fjärran. Hennes klara ögon är intensiva. Hennes kroppen börjar skälva. Plötsligt börjar hon löpa från gruppen, flyger över det gröna gräset, hennes ben bär henne fortare och fortare.

Du har blivit upptäckt och när du och din speciella vän äntligen möts, kramar ni om varandra i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen. Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit borta från ditt liv men aldrig frånvarande från ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans ….
för alltid tillsammans.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu