Baileys Ming blev bara 11 år.

Author: S.R-lilja

Baileys Ming

 

Denna underbara o goa ponny hete Baileys Ming, hon blev endast 11 år. Fick tas bort efter en tids sjukdom i benen, med risk att en bakben skulle gå av så valde vi med veterinären o låta henne somna in. Hela familjen var med vid insomnandet hos veterinären. Det hela gick på 1 sekund. Baileys Ming kom till oss en vacker o härlig sommarkväll runt 6 år sedan. Vi hade henne endast 4 år, båda mina tjejer har ridit henne. Men det visade sig att hon hade gamla benskador i 2 ben när vi tog henne till en hältundersökning hos en mkt duktig veterinär som gav oss de dåliga beskeden ganska omgående om att det kanske inte går o få henne frisk, men vi gav henne medeciner, sprutor och bara vila i 4 månader, men sen insåg vi faktumet att det bara blev värre o värre. Baileys var en vacker ponny ifrån Belgien ♥

 

Ingela i Landvetter

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu