Återupptar bloggandet

Author: S.R-lilja

Hade glömt av att jag hade denna bloggen. Har haft ett långt uppehåll då jag varit med på Kattsajten (Hemmets Journal) och även lagt ner tid på facebook med olika grupper och sidor.

Nu ska ju Hemmets Journal lägga ner kattsajten och handarbetssajten mm och det känns jättetrist. Vad det blir för samlingsplats härnäst vet jag inte ännu.

Jag kommer att fortsätta att skriva dikter till den lilla diktboken som heter ”Kattdikter för katter av katter” som säljs till förmån för hemlösa katter. Även om det inte är stora summor pengar som kommer in så är det ju alltid något. Men hur man ska fortsätta sprida information om diktboken är det inget jag vet än. Det kommer nog att gå bra ändå.

Har någon här på bloggproffs förslag på någon bra kattsida som ni tycker är ett perfekt forum så hojta till :) Det ska vara en trevlig sida utan elaka kommentarer som det tyvärr finns på många sociala medier. Kattsajten var väldigt bra tycker jag.

Nej, nu ska jag ut i vårsolen. Katterna vill leka lite. :)

Hej hopp

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu