Våra söta små pälsklingar

Author: S.R-lilja
Tussan är svart och är en blandning av perser och Brittisk korthår. 3 1/2 år gammal. Gillar mest att vara inne. Väldigt sällskaplig. Jussi är en blandning av perser och N. skogkatt. 3 år och busig. Gillar att springa ute eller leka inne. Pratig och kelig som få.  På sommaren får det vara ute och som tur är springer de inte bort. Båda är kastrerade och det är tryggt. Det räcker att vi knackar på fönstret så springer de in.

Tussan är svart långkorthår med bernstensbruna ögon.

Hon är en blandning av perser och Brittisk . 3 1/2 år gammal. Gillar mest att vara inne. Väldigt sällskaplig.
Jussi är semilånghår. Gråvit som en snöleopard. Han är sammetsmjuk och tovar inget. Han är en blandning av perser och N. skogkatt. 3 år och busig. Gillar att springa ute eller leka inne. Pratig och kelig som få.
På sommaren får det vara ute och som tur är springer de inte bort. Båda är kastrerade och det är tryggt. Det räcker att vi knackar på fönstret så springer de in.

 

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu